Despre Poiect - Proiect Promotor Laboral 2015

Despre Proiect


 

iStock 3 People on Computer 870x4001

 

PROMOTOR Laboral - Profesionisti SPO pentru ocupare si incluziune  

Proiectul  PROMOTOR Laboral - Profesionisti SPO pentru ocupare si incluziune are ca  beneficiar Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova și este implementat  în parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, SC Global   Commercium Development si Método Estudios Consultores SL – SPANIA.

Proiectul isi propune prin activitatile pe care le dezvolta sa vina in acord cu obiectivele Axei  prioritare 4 – Modernizarea serviciului Public de Ocupare” si a Domeniului Major de  Intervenție  4.1 Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare prin  îmbunătăţirea şi asigurarea calităţii serviciilor furnizate persoanelor în căutarea unui loc de  muncă, îmbunatatirea capacitatii administrative si institutionale si cresterea calitatii,  transparentei si a eficientei in acordarea acestor servicii, avand o perioada de implementare  de 10 luni si o valoare totala de 4.069.348,50 lei.

Implementarea acestui proiect in SPO-urile din judetele Prahova si Tulcea, prin crearea unei  retele nationale cu entitati publice si angajatori si prin pregatirea pentru lucrul in retea a 50  de angajati SPO ce va duce la eficientizarea muncii  pentru a raspunde adecvat si  profesionist nevoilor pe care le ridica beneficiarii.

Portal Promotor Laboral – Rețeaua națională de comunicare angajatori – SPO – grupuri  vulnerabile.

 

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Top